Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet – het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken. Fysiotherapie is de sleutel voor  lichamelijke bewegingsvrijheid.

Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Uw fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan wordt samen gekeken met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.
Ook voor advies en behandeling die (verergering van) klachten voorkómen kunt u terecht bij ons.

Naast fysiotherapie, heeft FTC Volendam meerdere specialisaties in huis. De fysiotherapeut maakt in overleg met u een behandelplan waarin gekozen wordt voor de meest geschikte methode en techniek voor uw herstel. Elke klacht is uniek en vereist zijn eigen behandelplan, waar de fysiotherapeuten van FTC Volendam graag een steentje aan bijdragen.

Voor wie is fysiotherapie geschikt?
• Voor mensen die last hebben van spieren of gewrichten
• Voor mensen die na een operatie moeten revalideren
• Voor mensen die fitter willen worden
• Voor mensen die een sportieve doelstelling willen behalen
Kortom: voor iedereen met een (sport)medisch probleem!