Organisatie

FTC Volendam staat voor Fysio Training Centrum Volendam.

Fysiotherapie
Wij zijn een paramedisch centrum voor fysiotherapie(voor specialisaties klik hier), oefentherapie en manuele therapie. U kunt van onze diensten gebruikmaken op de locatie in Volendam. Ons organisatie is gelokaliseerd in de sportschool genaamd ‘Gympact’ aan het adres Vogelzand 27. Binnen ons netwerk werken wij samen met kinderfysiotherapeuten, podotherapeuten en tweedelijnszorg(huisartsen/specialisten in ziekenhuizen).

Training
Men kan zowel individueel als in groepsverband trainen en onze centra zijn kleinschalig van karakter. Persoonlijke aandacht, outillage en professionele begeleiding zijn kenmerken van onze organisatie. Het doel van onze trainingen is cliënten op verantwoorde wijze fitter te laten worden. Dit kan zowel op recreatief niveau als op (top) sport niveau.

Coaching
De fysiotherapeut is de specialist in bewegen. Bij ons kunt u terecht voor behandeling maar ook voor het voorkomen van blessures en klachten. Tijdens een eenmalig consult kunnen wij een health check uitvoeren, zodat we u kunnen adviseren in het opbouwen van uw conditie. Maar ook voor het aanmeten van een brace om overbelasting klachten te voorkomen kunt u bij ons terecht.
Als ‘coach’ helpen wij iedereen die sterker en beter wil worden. Of iemand nu zijn of haar looptechniek wil verbeteren, kracht wil winnen of moet revalideren na een blessure. Met de nodige expertise zorgen wij dat door middel van gerichte trainingen individuele doelstellingen worden behaald.